Nieuwe trainers: iedereen achter de Sporting!

vipdiner
Sporting VIP-diner!
mei 8, 2017
klussen-in-de-zomervakantie-afvalcontainerbestellen
KLUSDAGEN SPORTING HASSELT
mei 31, 2017
Show all

Nieuwe trainers: iedereen achter de Sporting!

IMG_187743130473524

Aanstaande zondag 14 mei 2017 om 15u speelt Sporting Hasselt de heenmatch voor het behoud in eerste amateurliga. Tegenstrever is Eendracht Aalst of KRC Gent-Zeehaven. De terugmatch staat gepland op woensdag 17 mei 2017 om 20u30.

Als trainersduo voor de volgende matchen van jullie en inmiddels “ons” Sporting Hasselt nodigen we je uit om zeker aanwezig te zijn op deze superbelangrijke match. We vragen nog meer… breng je stem en andere zaken die geluid maken mee zodat er een fantastische sfeer is en zodat onze spelers horen waarvoor ze spelen: jullie toekomst!

We gaan er allemaal een lap op geven, we gaan strijden voor elke centimeter en elke bal… dit moet jullie feest worden!

 

We gaan er voor!

Pino Canale en Michel Noben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *