Verdiende overwinning!

zaterdag, 16 december, 2017 - 22:00
Logo Sporting

Sporting bewees vanavond dat het stilaan de goede vorm te pakken heeft. Het won vanavond met overtuigende 4-1-cijfers van rode lantaarn Sint-Lenaarts.

Bij een 0-0-stand moesten de bezoekers uit de Antwerpse noorderkempen met tien verder na een drieste tackle op Tom Lacroix. Enis Emanet bleef na de pauze in de kleedkamer. In zijn plaats kwam Emrullah Güvenç. Een goede zet van coach Hans Somers zo bleek, want 'Emmo' bracht Sporting op het kwartier op voorsprong! De vreugde was echter van korte duur, want tien minuten later stond de 1-1 op het bord.

De Hasselaren toonden zich mentaal veerbaar, want amper enkele minuten later bracht Simon Bracké de blauw-wit-groenen opnieuw op voorsprong: 2-1! Sporting domineerde en een kwartier voor tijd resulteerde dit in de verdiende 3-1 via supersub Güvenç. Zijn tweede van de avond. Net voor affluiten diende Ruben Janssen de geel-groenen de doodsteek toe: 4-1!

Door deze zege doet Sporting een uitstekende zaak in het klassement. We staan nu voorlopig op een tiende stek. Met een goed gevoel de feestdagen in!