Ombudsdienst

Een vereniging leeft en bruist en zo ook bij de jeugdwerking van Sporting Hasselt… maar af en toe kunnen er wel zaken voorvallen die aanleiding geven tot misverstanden, conflicten, ….

We gaan er van uit dat steeds de weg gevolgd wordt die vastgelegd is in het leefreglement of andere afspraken.

Mbt sportieve vragen dient een speler of ouder steeds in eerste instantie bij zijn trainer, eventueel in een volgende stap bij de visiebewaker van de betreffende leeftijdscoördinator en slechts daarna bij de TVJO, Hendrik Brulmans of het hoofd van de jeugdopleiding, Davy Bielen.

Extra-sportieve vragen komen best terecht bij de betreffende verantwoordelijke en indien er geen voldoende antwoord is kan er contact genomen worden met Davy Bielen voor een (wegwijzer naar) oplossing.

We gaan er vanuit dat deze vragen opgelost geraken in het overleg met de juiste verantwoordelijke en hopen uiteraard dat er steeds respectvol wordt omgegaan met elkaar! Onze SPORTINGwaarden zijn van toepassing op alle betrokkenen in onze jeugdwerking.

Indien er toch geen overleg meer mogelijk lijkt te zijn, kan men zich wenden tot de ombudsman binnen de jeugdwerking, Erik Conings, voor een afspraak.

De jeugdwerking van Sporting Hasselt heeft ook een klachtenprocedure voorzien doch onze waarde “open communicatie” geeft aan dat we zo ver als mogelijk in dialoog blijven gaan.

De ombudsfunctie wordt waargenomen door Erik Conings en dit steeds via afspraak: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 0492/068714.
Zoals omschreven in de rol van de ombudsdienst verwachten we dat elke afspraak voorafgegaan is door het volgen van de stappen die hier omschreven staan