Zondag kleuren we Bocholt blauw-wit-groen

Beste supporters

Onze club beleeft hoogdagen. Met 25 op 27 maken we onze beste start uit de geschiedenis mee. Dat is ronduit prachtig. Ondanks die superstart zullen we op de laatste speeldag van de eerste periode nog alles uit de kast moeten halen om de eerste periodetitel te pakken. Een erg sterk Temse blijft immers in onze voetsporen volgen. Bovendien hebben de Oost-Vlamingen een beter doelsaldo.

Zondag zullen we in Bocholt dus nog vol aan de bak moeten. Want Bocholt is natuurlijk ook een topploeg die op een knappe derde plaats staat. We zullen de steun van onze trouwe Twaalfde Man dus zeker kunnen gebruiken. We horen dat alle Bocholtenaren gratis deze wedstrijd mogen bijwonen. De thuisploeg zal dus alvast heel wat aanhang hebben. Daar willen wij uiteraard wat tegengewicht aan bieden. We doen een oproep om massaal met de bus de verplaatsing te maken én u te kleden in onze prachtige kleuren. Haal die blauwe broek, dat witte hemd en groene jas maar uit kast. Doe zeker je blauw-wit-groene sjaal en muts aan. Haal blauw-wit-groene vlaggen en spandoeken maar boven. Zondag zijn er maar drie kleuren van tel: blauw, wit en groen. Bij winst - en periodetitel - wacht er in Hasselt nog een gratis vat en party voor de supporters die met de bus meereisden. Meer info volgt nog via onze Facebook- en Twitterpagina maar schrijf nu alvast in voor de bus via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De bus zal uitzonderlijk ook langs onze campus Runkst rijden. Iedereen mag daar opstappen, maar als je deelnam aan onze eetdagen betaal je slechts 5 ipv 10 euro. Dit dankzij onze sponsor Immo Labadia!

Met z’n allen naar Bocholt!

Blauw, wit en groen. Dat zijn toch onze kleuren.
Blauw, wit en groen. Er kan ons niks gebeuren.
Sporting vooruit! Voor de eer van de blauw-wit-groenen.
Wat er ook gebeurt. Voor ons ben jij de kampioenen.