Welkom op de Finale van "Meet the World"!

Nu zondag 20 januari ben je van harte welkom op de apotheose van de eerste editie van "Meet the World". Dit is een gezamenlijk initiatief van het logistiek bedrijf SKF Tongeren en de jeugdopleiding van Sporting Hasselt om jonge voetballertjes (meisjes én jongens) met minder kansen ook de mogelijkheid te bieden om voetbal in tornooiverband te spelen.

Door de samenwerking met SKF zijn we in de mogelijkheid om een droomprijs aan te bieden: een gratis deelname en verblijf voor 16 jongeren en een viertal begeleiders tijdens de “Gothia Cup” in Zweden waar vertegenwoordigers van vele landen een week verblijven, een voetbaltornooi spelen en fijne momenten meemaken. Ook dan zijn de deelnemers jongeren die om bepaalde redenen minder kansen hebben in het verenigingsleven, onderwijs, en dagelijks leven. Een uniek concept!

Aan deze eerste editie deden een tiental ploegen mee in twee voorrondes waarbij twee ploegen de finale haalden: Arktos Hasselt en Arktos Heusden. Ze maken zondag op het A-veld van Sporting Hasselt (inkom via Oude Kuringerbaan 123 te Hasselt) uit wie de uiteindelijke winnaar wordt. De wedstrijd start om 15.15 uur.

Graag nodigen we clubleden, Sportingspelers, ouders, supporters en sympathisanten uit om deze ploegen zondagnamiddag in ons stedelijk sportstadion aan te moedigen. De Tony Rombouts lounge is open tijdens de match.

Tot zondag!

Meer info over "Meet the World" (pdf)